flowers
img

Hasznos tippek

" src="" alt="img">
Árjegyzékünk 2023. Január 1-től

Kedves Lányok, megosztjuk Veletek az árjegyzékünket, amely minden termékünk aktuális árát tartalmazza. A lista teljes, ezekkel az árakkal találkoztok minden rejtett költség nélkül az üzletünkben. Várunk Benneteket szeretettel.

" src="" alt="img">
Megéri-e szalagavatóra nálunk vásárolni a keringő ruhád?

Kedves Szalagavatós lányok! Mivel az idén itt a szalagavató szezon, és egyre többen hívtok fel bennünket keringő ruha ügyben, ezért szeretnénk Nektek őszintén segíteni pro-kontra ennek a kérdésnek az eldöntésében.

" src="" alt="img">
Hogyan válasszam ki a menyasszonyi ruhám?

Amikor eljössz hozzánk, nem baj, ha tisztában vagy a menyasszonyi ruhák alaptípusaival, fajtáival, színeivel és hogy Hozzád melyik áll a legközelebb. Cikkünk segít eligazodni.

" src="" alt="img">
Az olcsó menyasszonyi ruha előnyei

Sokan azt gondolják, hogy az olcsó termék egyenlő a silány termékkel. De ez nem feltétlenül igaz, és szerencsére egyre több esetben nem az. Mint ahogy az ellenkezője sem: a drága termék örök életre szól? Korántsem ezt bizonyítja a gyakorlat. Számtalan ese

" src="" alt="img">
Kismama menyasszonyi ruha, azaz milyen ruhát vásároljon egy babát váró menyasszony?

Babát vársz és esküvőd lesz? Először is szeretettel gratulálunk. Duplán és egyszerre éled meg a nőiség két fontos állomását. A mai írásunk abban igyekszik segíteni Neked, hogy milyen ruhát érdemes választani a nagy napra, hogy Te is gyönyörű legyél és