flowers
img

Hasznos tippek

img
Kismama menyasszonyi ruha, azaz milyen ruhát vásároljon egy babát váró menyasszony?

Babát vársz és esküvőd lesz? Először is szeretettel gratulálunk Neked. Duplán és egyszerre éled meg a nőiség két fontos állomását. A mai írásunk abban igyekszik segíteni Neked, hogy milyen ruhát érdemes választani a nagy napra, hogy Te is gyönyörű legyél és a babócád is jól érezze magát a pocakodban.

Mára a régi beidegződések lazultak annyira, hogy egy babát váró hölgy is szabadon és boldogan választhat magának hófehér vagy törtfehér menyasszonyi ruhát. No de milyen fazont?
 
A javaslatunk az, hogy ha növekszik a pocakod, akkor kerüld a kétrészes, illetve a sellős fazonokat, és bármi olyasmit, ami derékban szorosan húzott, vagy spicces-csúcsos, vagy kényelmetlen. Ami ajánlható, az a mellrésztől bővülő fazon, esetleg egy lazább A-vonalú. Habos-babos, összeszorítós, nagyon strasszos, fidres-fodros csodák sem erre a napra termettek Számodra. Kismama ruhának a légies, finom anyagú, lágyan díszített fazonok stimmelnek, ez aztán lehet fehér vagy törtfehér vagy ekrü szín is. Anyagában muszlint javaslunk, ez egy nagyon finom anyag, és esetleg egy finom szatén övet mell alá valami ízléses díszítéssel. A mi ruháink közül a görögös fazonok azok, amik igazán praktikusak ebből a szempontból, és nagyon könnyű, kényelmes viseletek.
 
Ha vásárolni szeretnél pocakosan ruhát, azt javasoljuk, hogy tudasd velünk, hogy babát vársz, és hogy mikor lesz az esküvőd, mert akkor úgy kalkulálunk Neked a centikben, hogy mellben és derékban maradjon a pocaklakód számára hely a növekedésben. Az is jó, ha elasztikus hátú, vagy fűzős fazont választasz, mert akkor biztosan nem fog szorítani a cipzár, és olyanra állíthatod be a fűzést, ami garantáltan kényelmes lesz. De ez nem kötelező. A görögös ruha arról nevezetes, hogy nincs benne derékvarrás, tehát szabadon domborodhat a pocakod.
 
Összességében ha babás vagy, azt javasoljuk, hogy minél közelebbi időpontban gyere el hozzánk az esküvődhöz képest, mert akkor éred el azt, hogy a legkevesebbet növekedjen a pocakod a választástól a nagy napig.  Érhetnek ugyanis meglepetések, hogy 2-3 hónappal korábban érkezel. Sokszor kiszámíthatatlan, hogy mennyit növekszik a baba, és a derekad melyik része domborodik. Sokaknak a keble is dúsabb lesz már az első időktől kezdve, úgyhogy nemcsak derék-, hanem mellméret változással is számolni kell.
 
Cipőnek semmiképp sem javasoljuk ilyenkor a tűsarkút, főleg egy egész napos ceremóniára, szerintünk egy kényelmes lapos vagy alig-sarkú modell mellett dönts, és így nem fogod procedúraként megélni az esküvődet. Mivel a terhesség alatt a lábméret is tud növekedni (akár egy egész méretet is), a cipőd megvásárlását is érdemes halogatnod, ameddig csak tudod.

Nálunk mindig vannak csodaszép görögös ruhák 36-tól 64-es méretig, így bármekkora méretre is lesz szükséged, ne aggódj, nálunk nem érnek kellemetlen meglepetések. Biztosan lesz olyan ruha, amiben boldogan és szabad érzéssel mehetsz férjhez. Segítünk abban, hogy egyáltalán ne kelljen feszengened, hanem kivirulva, gyönyörű Nőként állhass az oltár elé.

Szeretettel,
www.olcsomenyasszonyiruhak.hu