flowers
img

Hasznos tippek

img
Hogyan válasszam ki a menyasszonyi ruhám?

Amikor eljössz hozzánk, nem baj, ha tisztában vagy a menyasszonyi ruhák alaptípusaival, fajtáival, színeivel és hogy Hozzád melyik áll a legközelebb. Cikkünk segít eligazodni.

Menyasszonyi ruhák tekintetében senki nem látja a teljes spektrumot, kivéve, ha szakmabeli, hiszen a menyasszonyi ruha divat teljesen eltér a hétköznapi trendektől. Ezért szeretnénk Nektek egy kicsit előzetesen is segíteni. Minden szalonban rengeteg ruha van, de típusokból korántsincs túl sok. Nézzük először a főbb típusokat:

- Klasszikus: jellemzője, hogy nagy abronccsal viselik, amolyan igazi hercegnős fazon. A szoknya anyaga lehet tüll, szatén, organza, taft, sifon. Széles csípőjű lányoknak jó választás, mert az abroncs teljesen elrejti, amit nem szeretnél hangsúlyozni. A nyújtott fazon szép homokóra fomát tud csinálni. A klasszikus fazon hátránya, hogy abroncsban kicsit nehézkesebb közlekedni.

- A-vonal: akik az egyszerűbb, letisztultabb formákat kedvelik, jó választás. Ezekből is vannak nagyon díszes darabok, de az átlag az, hogy az A-vonalú menyasszonyi ruha a szolidabb irányvonalat képviseli. Vékony és telt lányoknak egyaránt ajánljuk. Anyaga: szatén, sifon, organza. Pici abronccsal viselik, nem zavaró.

- Görögös: ideális választás babát váró lányoknak, pocakban erőseknek és a tengerparti esküvőre készülődőknek. Mivel mell alatt húzott, nem fogja a derekat hangsúlyozni. Elsősorban muszlinból vagy sifonból készül, ami finom, könnyed, légies hatást fog kölcsönözni viselőjének. Igazán kényelmes viselet.

- Sellő: tökéletes alakú, magas lányok ruhája. Minél vastagabb az anyag, annál több apró testi hibát korrigál, minél puhább, elasztikusabb, annál fontosabb a hibátlan forma. Gyakran készül csipkéből, szaténból.

- Félsellő: Csípőig szűkített, majd onnan klasszikusan bővülő fazon. Szuper homokóra formát csinál, kicsit teltebb lányokon is tud nagyon jól állni. A nőies formákat jól hangsúlyozza. Tüllöskékből gyakori ez a típus.

Színek tekintetében a fehér, a törtfehér és az ekrü dominál. Jó, ha eldöntöd, melyik áll Hozzád közelebb. Az is szerencsés, ha kitalálod, abroncsos vagy abroncs nélküli fazonra vágysz. A görögös és a sellő abroncs nélküli fazonok. Pántot bármelyik ruhához ingyen adunk, választhatsz is, úgyhogy ez nem kell, hogy befolyásoljon a ruhaválasztásban. Nagy mellbőséggel rendelkező lányoknak mindenképp pántos melltartót kell viselniük, úgyhogy a pánt nekik tökéletes választás egy amúgy pántnélküli fazon esetében is.

Dekoltázs szerint lehetnek egyenes vagy szív formájú dekoltázsok. Nyilván az utóbbi a nyitottabb. Aki kifejezetten zárt fazont szeretne, vagy egyenes felsőt válasszon, vagy egy csipke takarást a szívdekoltázs felett.

Ha a vállaidat takarnád a templomi szertatás, időjárás, tetoválás vagy bőrhibák miatt, ajánljuk a bolerót vagy a stólát. Mindkettő levehető bármikor, amikor már nincs rá szükség, és szabadon élvezheted a nyitott felső előnyeit.


Reméljük, sikerült picit jobban eligazítani Benneteket a ruhaválasztás előtt. Várunk szeretettel. Telefonon tudtok bejelentkezni hozzánk: 06 30 26 13225