flowers
img

Hasznos tippek

img
Az olcsó menyasszonyi ruha előnyei

Sokan azt gondolják, hogy az olcsó termék egyenlő a silány termékkel. De ez nem feltétlenül igaz, és szerencsére egyre több esetben nem az. Mint ahogy az ellenkezője sem: a drága termék örök életre szól? Korántsem ezt bizonyítja a gyakorlat. Számtalan esetben költünk egy kisebb vagyont valami szépen csengő márkanév alatt futó termékre, hogy aztán tömérdek pénzért tömérdek bosszúságot vásároljunk. Ismerős, ugye?

A mi üzleti koncepciónk az volt, hogy szép ruhát, jól elkészített terméket adjunk a vevőink kezébe a lehető legalacsonyabb áron. Az esküvői ruhák árai sokszor az egeket súrolják, és ezt rengeteg ember nem tudja megfizetni. Ugyan a mi ruháinkban nincsenek díszes cimkén világmárka-nevek bevarrva, de ha valakit nem a márka érdekel vagy hogy elmesélhesse: több havi fizetését költötte a ruhájára, akkor úgy hisszük, fogunk tudni örömet okozni a ruháinkkal. Az olcsó menyasszonyi ruha nálunk azt jelenti, hogy kedves kiszolgálást kapsz, szép ruhákat és kiegészítőket vásárolhatsz, és nem százezrekkel fizetsz érte. Az olcsóság nem alku a minőséggel nálunk. Rengeteg a vadonatúj, aprólékosan, saját kezünk által varrt, finom és egyedi darab. Akik nálunk jártak, élvezhették ennek szépségeit és learatták az elismerő pillantásokat.

Sokszor mondjátok kedves Lányok, akik jó pár helyen megfordultatok, hogy máshol háromszor ennyiért fele ilyen szép ruhákat árulnak. Mi örülünk az örömötöknek - ez akár a szlogenünk is lehetne-, amikor megtaláljátok álmaitok ruháját, és úgy álltok a tükör előtt, hogy nekünk is könny szökik a szemünkbe. Arra törekszünk, hogy a hozzánk betérő lányok alkatának, ízlésének, stílusának megfelelő modellt találhassuk meg. A tőlünk vásárolt ruha örök emlék marad, de kis ügyességgel akár el is adható, és pozitív mérleggel is kijöhetsz a vásárlásból. Ha sérülés érné, senkinek nem tartozol elszámolással. Ha extrém fotózásra szánod, a mi ruhánkkal bármit megtehetsz. Ha kreatívan díszítenéd, hozzáláthatsz bátran. Soroljuk még? :-)

Téged is szeretettel várunk a gyönyörű és olcsó menyasszonyi ruhák világában. Nálunk minden menyasszonyi ruha 4.990 Ft és 119.990 Ft közötti eladási áron vásárolható meg. Várunk Benneteket szeretetettel. Telefonon tudtok bejelentkezni hétköznap 10 és 18 óra között. 06 30 261 3225