flowers
img

Hasznos tippek

img
Megéri-e szalagavatóra nálunk vásárolni a keringő ruhád?

Kedves Szalagavatós lányok! Mivel az idén itt a szalagavató szezon, és egyre többen hívtok fel bennünket keringő ruha ügyben, ezért szeretnénk Nektek őszintén segíteni pro-kontra ennek a kérdésnek az eldöntésében.

Megtisztelő, ha bennünket szeretnétek választani a gyönyörűséges keringő ruháitok kiválasztásakor. Manapság az terjedt el, hogy a szalagavatóra tüllös menyasszonyi ruhákban táncolnak a lányok, ebben számtalan kölcsönző igyekszik a végzős lányok segítségére sietni. Mi - tudjátok - csak új tüllös menyasszonyi ruhák eladásával foglalkozunk. Menyasszonyoknak egyértelműen jó döntés tőlünk vásárolni.

Szalagavatósoknak akkor éri meg bennünket választani, ha:

- mindenképp új ruhát szeretnél piaci árhoz képest jóval olcsóbban
- ha többször táncolsz
- ha a családban más is fogja viselni a ruhád
- ha el szeretnéd adni
- ha szeretnéd megőrizni
- ha bármi baja történne, nem szeretnél kauciót fizetni

Szalagavatósoknak nem éri meg bennünket választani, ha:

- egyszeri alkalomra szánod és nem szeretnéd megőrizni
- ha a bérlési ár megfelel Neked
- ha nem zavar, hogy nem új lesz a ruha
- nem szeretnéd továbbadni másnak
- nem szeretnéd tárolni se, és eladni sem


Nálunk a vadiúj tüllös ruhák 2021. május. 1-től 39.990, 59.990, 79.990, 99.990 vagy 119.990 Ft-ért vásárolhatók meg. Ha szalagavatósként alapos mérlegelés után úgy döntetek a családdal, hogy nálunk szeretnétek vásárolni, mert ez felel meg jobban az igényeiteknek, szeretettel várunk Benneteket. Az alábbi telefonszámon tudtok munkaidőben (10 és 17 óra között) időpontot kérni: 06 30 26 13225