flowers
img

Hasznos tippek

" src="" alt="img">
Vannak-e kötelező kellékei a menyasszonyi öltözetnek?

Nincsenek. sokan kérdezitek ezt tőlünk a próba közben, így gondoltuk, írunk róla. a menyasszonyi ruha nyilván alap, és az ehhez színben passzoló cipő.

" src="" alt="img">
A menyasszonyi fátyol vasalása

Ha vásároltok tőlünk fátylat, az ugyan ki van vasalva, amikor itt próbáljátok, de mire hazaviszitek, esetleg próbálgatjátok, bizony gyűrődhet annyira, hogy már nem annyira szép a tartása.

" src="" alt="img">
A menyasszonyi ruha tisztítása

Szeretnénk egy kis segítséget adni Neked, ha esküvő után vagy előtt (higiéniai okokból) úgy döntenél, átmosnád a ruhád. Mi nem javasoljuk a tisztítót, mert felesleges kiadásoktól kímélheted meg magad, ha betartod az alábbi egyszerűen követhető pontokat.

" src="" alt="img">
Mikor vegyem meg a menyasszonyi ruhám?

Kedves Lányok, biztos sokatokban felmerül ez a kérdés. elöljáróban annyit, hogy bármikor szívesen látunk Benneteket, ha úgy érzitek: itt az idő a ruhavásárlásra. de azért pár praktikus tippet szeretnénk adni Nektek segítségképpen..

" src="" alt="img">
Hasznos tippek rólunk, mielőtt megérkeznél...

Kedves Lányok, mivel telefonban bejelentkezéskor többen érdeklődtök, mit kell tudnotok a próbákról, ezért igyekszünk összefoglalni a lényeget az alábbiakban, hátha ezzel tudunk Nektek segíteni.